‘Is de PVV nou vóór of tegen de vernieuwde opkoopregeling?’ – Tweede Kamer

0
63

Laura Bromet (GL-PvdA) vraagt Jeanet Nijhof-Leeuw (PVV) of de Partij voor de Vrijheid nou vóór, of tegen de vernieuwde opkoopregeling is, gevolgd door interrupties van Anne-Marijke Podt (D66), Ines Kostić (PvdD) & Pieter Grinwis (CU), bij het commissiedebat LNV – Tweede Kamer.

Het gaat hier over een vernieuwde opkoopregeling voor veehouders, deze regeling is een onderdeel van een groter pakket aan maatregelen en tracht de druk op de mestmarkt te verminderen.

Spreker: Jeanet Nijhof-Leeuw – Partij voor de Vrijheid.
Interrupties door: Laura Bromet – GroenLinks-Partij van de Arbeid, Anne-Marijke Podt – D66, Ines Kostić – Partij voor de Dieren, Pieter Grinwis – ChristenUnie.
Voorzitter: Dion Graus.
Bewindspersonen: Piet Adema – Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit & Christianne van der Wal – Minister voor Natuur & Stikstof.
Fragmenten uit: Commissiedebat EU-LNV 9 april ’24.
Locatie: Suze Groenewegzaal, Tweede Kamer.
Commissie: Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

————————————
Bedankt voor het kijken & vergeet niet te abonneren voor uw dagelijkse dosis politiek.

Abonneren op Arnews ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

Steun Arnews d.m.v. een like. Becommentariëren kan in de reacties.
————————————
Disclaimer
Iedereen is hier vrij om zijn mening te uiten, zonder een ander daar persoonlijk mee lastig te vallen. Zelfpromotie & dreigementen zijn niet toegestaan!
Ik wil iedereen de mogelijkheid geven zich te uiten maar hou het leuk. Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht.

In verband met ieders eigen veiligheid en mijn verantwoordelijkheid kan ik geen links toestaan in de chat en reacties.

NL
De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur.
Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten).

EU
Artikel 11 – De vrijheid van meningsuiting en van informatie
1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen.
2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd.

————————————
Live opgenomen beelden uit de Tweede Kamer.

U bent vrij om deze te delen.

Bedankt voor het kijken.

BRON: Tweedekamer.nl
————————————