[BEELDEN] Politie lost schoten bij protest Rotterdam

0
1354
politieauto in brand rotterdam

Rotterdam, Coolsingel 19 november 2021.

Politie Rotterdam heeft vanavond minstens 6 waarschuwingsschoten gelost, de politie schijnt ook te hebben gewaarschuwd dat ze gericht gaat schieten.
Duizenden betogers verzamelden zich vanavond op de Coolsingel in Rotterdam om te demonstreren. De demonstratie werd eerder aangekondigd als ‘Rotterdam in opstand’ en richt zich tegen het 2G-beleid en de beperkingen in vrijheid.

De schoten werden gelost op moment dat de politielinie gebroken werd en de ME terug moest trekken.

Beelden van de waarschuwingsschoten:

Na de geloste schoten lijkt de situatie verslechterd. De demonstranten belagen de politie met vuurwerk en andere roerende goederen.
Er wordt zelfs een charge uitgevoerd door de demonstranten, waarna de agenten zich genoodzaakt voelen met getrokken wapens terug te trekken.

De laatste maanden zijn er in Nederland maar eigenlijk wereldwijd bijna dagelijks demonstraties en protesten tegen het Coronabeleid en de toenemende vrijheidsbeperkingen.

Een brandende politieauto

Het Kabinet kondigde vandaag een vuurwerkverbod aan, ondanks eerdere berichtgeving.


Let op, onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Op onderstaande beelden zijn gewonde betogers te zien, volgens geruchten zijn deze betogers door de politie neergeschoten, Tot op heden is niet bevestigd of de verwondingen zijn toegebracht met dienstwapens

Meneer met ijzeren staaf

Politie

(Credits naar eigenaren)

Dit bericht wordt aangevuld…