Versnelling stikstofbeleid op de rem, stikstofdebat voor 3 weken geschorst – Tweede Kamer

0
212

De Tweede Kamer heeft besloten het stikstofdebat voor 3 weken te schorsen, wat natuurlijk volledig in lijn is met de door het Kabinet aangekondigde versnelling op stikstofgebied (Meireces 2023: vrijdag 21 april t/m maandag 8 mei 2023) – Stikstofdebat, Tweede Kamer.

Sprekers: Derk Boswijk – CDA, Pieter Grinwis ChristenUnie, Laura Bromet GroenLinks, Esther Ouwehand PvdD, Thom van Campen VVD, Joris Thijssen PvdA, Edgar Mulder PVV, Tjeerd de Groot D66, Sandra Beckerman SP, Caroline van der Plas BBB, Roelof Bisschop SGP, Pieter Omtzigt, Gideon van Meijeren FVD, Ernst Boutkan Volt.
Voorzitter: Vera Bergkamp.
Bewindspersonen: Christianne van der Wal-Zeggelink – Minister voor Natuur en Stikstof.
Fragmenten uit: Tijdelijke wet Transitiefonds landelijk gebied en natuur – Tweede Kamer 19 apr 23.
Locatie: Plenaire zaal B67, Tweede Kamer.

Debat terugkijken: youtu.be/LhGFacTDrGc
————————————
Bedankt voor het kijken & vergeet niet te abonneren voor uw dagelijkse dosis politiek.

Abonneren op Arnews ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

Steun Arnews d.m.v. een like. Becommentariëren kan in de reacties.
————————————
Disclaimer
Iedereen is hier vrij om zijn mening te uiten, zonder een ander daar persoonlijk mee lastig te vallen. Zelfpromotie & dreigementen zijn niet toegestaan!
Ik wil iedereen de mogelijkheid geven zich te uiten maar hou het leuk. Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht.

In verband met ieders eigen veiligheid en mijn verantwoordelijkheid kan ik geen links toestaan in de chat en reacties.

NL
De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur.
Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten).

EU
Artikel 11 – De vrijheid van meningsuiting en van informatie
1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen.
2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd.

————————————
Live opgenomen beelden uit de Tweede Kamer.

U bent vrij om deze te delen.

Bedankt voor het kijken.

BRON: Tweedekamer.nl
————————————