[Terugkijken] Klimaatpersconferentie van Rob Jetten over het Klimaatpakket – 26 april 2023

0
187

Terugkijken: De allereerste Klimaat-persconferentie van Rob Jetten – Minister voor Klimaat en Energie Rob Jetten licht klimaatmaatregelen / het klimaatpakket toe, 26 april 2023.

Onderwerpen Klimaatpersconferentie.
Minister voor klimaat en Energie, Minister Jetten over het Klimaat, de klimaatneutrale samenleving en Nederland zet de knop om, co2-reductie, klimaatmaatregelen.
Windmolens zonneparken, windmolens op zee, duurzame energie, duurzame batterijen, seculaire industrie, groene economie, recycle, afvalverbranding, biomateriaal, woningisolatie, woningverduurzaming, slim- en duurzaam gebruik van land, klimaatneutrale landbouw, duurzame energie, subsidies voor duurzame warmtepompen, co2-heffing per tuindersbedrijf, verduurzaming scheepvaart, vrachtwagen op waterstof, stimulans elektrische auto’s en fietsen, subsidie tweedehands elektrische auto’s, extra laadpalen, lager tarief bepaald gasverbruik huishoudens, wereldwijde schade klimaatverandering, klimaatpakket, laadpalen, klimaattransitie.

___
——————————-
Na verwerking verschijnen alle livestreams in een afspeellijst;
https://www.youtube.com/playlist?list=PL32eMIgU_tiVkfPHcr2wpz4xcGWoxUyPI
————————————
Disclaimer
Iedereen is hier vrij om zijn mening te uiten, zonder een ander daar persoonlijk mee lastig te vallen. Zelfpromotie & dreigementen zijn niet toegestaan!
Ik wil iedereen de mogelijkheid geven zich te uiten maar hou het leuk. Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht.

In verband met ieders eigen veiligheid en mijn verantwoordelijkheid kan ik geen links toestaan in de chat.

NL
De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur.
Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten).

EU
Artikel 11 – De vrijheid van meningsuiting en van informatie
1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen.
2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd.
————————————
U bent vrij om deze beelden te delen.

Bedankt voor het kijken.
————————————
BRON: Ministerie voor Klimaat & Energie / Minister Rob Jetten.

Arnews, voor uw dagelijkse dosis politiek ▶ https://bit.ly/2V7xP3O